Fimpa för träningens skull

För den som menar allvar med sin träning så rimmar det väldigt dåligt att fortsätta röka. Att rökning på många sätt är skadligt är någonting som är allmänt accepterat, men det leder även till andra negativa bieffekter så som exempelvis en kraftigt försämrad kondition.

Problemet med att sluta röka är inte att vilja göra det eller ens att ta tag i det och fimpa första ciggen, det är att hålla ut över tid. Ja, det är helt enkelt där den riktiga utmaningen ligger, att inte råka ta en liten oskyldig cigg när det festas till helgen, eller i någon annan situation där du som rökare verkligen känner suget rejält.

Självfallet kommer man allra längst med en god viljestyrka när det kommer till att fimpa för gott, men det kan även öka ens chanser rejält att få lite hjälp på traven. Något som få känner till och som fungerar som ett fantastiskt substitut till vanliga cigaretter är elektroniska cigaretter. Ordet har en dålig klang men faktum är att studier visat på att e-ciggen är 95% mindre skadliga än vanliga cigaretter, något som får oss att tro att de med största sannolikhet inte är farliga överhuvudtaget (forskare vill alltid lämna utrymme för eventuella felmarginaler). På esmokes.se så klickar man enkelt hem det man behöver för att byta ut ciggpaketet mot något nyttigare och som mest troligt kommer att leda till att du tillsammans med den stålvilja kommer att kunna sluta för gott.

Vi önskar dig ett stort lycka till med både fimpandet och din träning!