Löpartips

Running

Löpning har under de senaste decennierna blivit något av en folkrörelse. Vart man än vänder sig så är det nästan alltid någon som kommer springande och är ute på en träningsrunda. Just därför kommer här några förhoppningsvis användbara löpartips.

Skor

En av de absolut viktigaste sakerna när man är ute och springer är att man har bra skor på fötterna. En löparsko ska sitta lätt på foten och vara bekväm att springa i. Därför är det viktigt att man är noggrann vid valet av skor när man köper löparskor.

Skador

Något som också är viktigt, framför allt om man springer mycket är att på olika sätt förebygga skador och dylikt. Skulle man åka på någon form av skada så är det viktigt att söka hjälp direkt och inte vänta eftersom detta kan göra saker och ting värre.

Ha roligt

Sist men inte minst är det så klart viktigt att man har roligt när man är ute och springer. Löpning skall vara lustfyllt och härligt. Ett bra tips om man vill ha en morot i sin träning och ha något att träna till kan vara att anmäla sig till ett motionslopp av något slag.