Träna på egen hand hemmavid

Då läget är som det är så kanske man inte väljer att gå på gymmet för att träna. Denna pandemi som råder har gjort att de flesta ställen är stängda eller väldigt begränsade på hur många som kan vara på ett och samma ställe samtidigt. Vi ska ta vårt ansvar och distansera oss till andra och då kanske man får träna på egen hand hemmavid tills det blir någon förändring.

Visst är det tråkigt att vi inte kan träna på gym som vi gjort tidigare men för att minska smittspridningen och också minska risken att smittas själv så får vi nu träna hemma på egen hand. Löpning kan ju vara något som man kan utöva. Men om man inte är någon som tycker löpning passa så får man hitta andra träningsmetoder som passar bättre. Det finns olika träningsprogram online som är anpassade för flera olika smaker. Försök hitta något som passar dig och det sätt som du vill träna.

Det är viktigt att vi rör på oss även då läget ser ut som det gör just nu. Det kan vara lätt att vi hamnar i en situation där vi inte gör något utan mest går mellan köket och soffan. Försök skapa rutiner för din träning även om du arbetar hemifrån och inte kan gå på något gym. Likaväl som du hade rutinen att ett par dagar gå till gymmet så kan du skapa hälsosamma rutiner i hemmet. Se till att hitta bra träningsprogram som passar för dig och träna under de tider du vanligtvis tränade innan denna pandemi.