Variera din träning

Om du vanligtvis är löpare så kan det vara trevligt att variera din träning. Även om det är löpning som är din grej så kanske cykel, simning eller annat skulle kunna vara bra för dig och du får en annan sorts träning.

Cykel är som vi har skrivit om tidigare ett bra substitut till löpningen. Det ger dig bra konditionsträning och det kan finnas en fördel arr vara din löpträning med cykelträning. Vi är i slutet på september när denna artikel skrivs och än så kan man ge sig ut för att cykla. När vintern kommer så kanske man får sätta sig på träningscykeln om man fortsättningsvis trivs med den träning som cykeln ger.

Simning kan du genomföra hela året om du har närheten till en simhall. Lös ett årskort på simning och ge din kropp ett par längder i veckan i bassängen. Skönt efteråt att kunna ta en varm bastu som mjukar upp din kropp. Sommartid så kan du ta cykeln, eller springa till en badplats för ett härligt dopp och simma ett par hundra meter. Skönt för kroppen att få svalka efter ett intensivt träningspass antingen på cykel eller om du sprungit.